Fredagen den 28 februari 2014

Äntligen fredag som vi brukar säga och det känns alltid lite extra kul då. Inte bara för att helgen börjar utan även för att spelbolagen lanserar sina helgerbjudanden idag. Det brukar dyka upp runt lunchtid men ibland dröjer det till kvällen. Vi ska göra vårt bästa för att lotsa dig fram till de bästa erbjudandena under helgen. Tack vare bra skribenter och många vakna läsare så missar vi sällan något. Det är fredagen den 28 februari 2014 och nu sätter vi igång.

Unibet - Happy Hour

Unibet Happy HourUnibet kör en happy hour kampanj idag den 28:e februari. Du kan få totalt 10 free spins i denna kampanj enligt nedan.
 • Mellan 16:00 och 20:00 får du 5 frisnurr på Wonky Wabbits i datorn.
 • Mellan 20:00 och 23:59 får du 5 gratissnurr på Fisticuffs i datorn eller mobilen.
Vinster måste omsättas 25 gånger innan uttag kan ske. Du måste omsätta minst halva din insättning innan midnatt för att aktivera dina extrarundor.

Leo Vegas - Fredagsfint med 85 spinn

Disco SpinsIdag har alla insättande spelare fått 5 frisnurr på Disco Spins hos Leo Vegas. Du kan även göra en insättning idag för att få betydligt fler snurr imorgon.
 • Sätt in 200 kr och få 20 frisnurr på Disco Spins imorgon klockan 15:00.
 • Sätt in 600 kr och få 80 free spins på Disco Spins imorgon klockan 15:00.

iGame – Wonky Wabbits

iGame kör vidare på sin Wonky Wabbits kampanj. Idag är det 2 frisnurr på Wonky Wabbits för alla spelare. Det är bara att logga in och starta Wonky Wabbits för att få dessa. iGame har minskat sina kampanjer den senaste tiden men denna är ganska trevlig.

Maria - Nedräkning till Oscarsgalan

Marias OscarsgalaMaria kör en liten mini kalender med nedräkning till Oscarsgalan. Om du har gjort en insättning på 200 kronor eller mer under den senaste månaden så får du free spins på Dead or Alive efter klockan 12:00 idag. Hur många det blir varierar tydligen men du kan få upp till 100 stycken. Erbjudandet är aktivt fram till 23:59 ikväll. Du kan även få 50 kronor bonus på spelautomaten Hollywood Boulevard om du spelar för 200 kronor.

MamaMia – Lyckoträffar

MamaMia lyckoträffar 28 februari Det är dags för ännu en MamaMia Lyckoträffar och det piggar alltid upp. Detta erbjudande gäller bara idag den 28 februari mellan 18:00 och 00:00. Totalt så ska 147 gratissnurr-paket delas ut och du ser på bilden hur de är uppdelade. Så här gör du för att delta.
 • Logga in hos MamaMia mellan 18:00 och 00:00.
 • Snurra med en insats på minst 5 kronor i spelautomaterna Wonky Wabbits, Gonzo’s Quest, Tiger vs Bear, Hot Hot Volcano, Untamed Giant Panda eller Twin Spin.
 • Varje snurr ger dig en lott som är aktiv under hela kampanjen. Desto mer du spelar desto fler lotter får du och desto fler chanser att vinna gratissnurr.
 • Var tredje minut så lottar MamaMia ut ett free spins-paket.
 • Om du vinner så får du dina free spins direkt och en bekräftelse via SMS och e-post.

Mr Green Karneval

Mr Green har idag startat en karneval och om du gör en insättning innan midnatt så får du free spins enligt nedan och du får även dela i en Happy Hour imorgon.
 • Sätt in 200 kr och du får 20 frisnurr i Wild Rockets.
 • Sätt in 500 kr och du får 25 frisnurr i Wild Rockets.
 • Sätt in 1000 kr och du får 60 frisnurr i Wild Rockets.

Bertil – Schlagerkalas

SchlagerkalasBertil fortsätter med sitt Schlagerkalas under helgerna. Denna kampanjen består av flera olika delar. För det första så finns det en stjärnbonus idag. Gör du en insättning i helgen så får du 50 % upp till 500 kronor tillbaka i bonus. Du kan även få upp till 300 free spins genom att göra insättningar. Sätter du in och spelar för 400 kronor så får du 50 snurr i Gonzo’s Quest, Disco Spins eller Jack and the Beanstalk. Sätter du sedan in 400 kronor till och spelar för det så får du ytterligare 100 gratissnurr. Gör du sedan samma sak en gång till så får du 150 snurr. Du har då totalt fått 300 gratisrundor.

Cherry Awards (insättande spelare)

Cherry Awards 28 februari Idag är det dags att rösta på vilken spelautomat som har bäst grafik av Space Wars, Creature from the Black Lagoon, Avalon II och Elements. När du väl har röstat så får du dagens erbjudande i form av 30 gratissnurr i Fruit Shop när du gör en insättning.

Casumo – Reload bonus

Casumo bältes bonusVi informerade om denna bonus igår men den gäller även idag för er som ännu inte utnyttjat den. Det ligger isåfall en värdesak på ert konto och när ni väl aktiverar den så får ni en reload bonus som är baserad på ert bälte. Desto bättre bälte, desto bättre bonus.
 • Om du har rep så får du 20 % på din nästa insättning upp till 20 euro.
 • Vitt bälte ger dig 40 % upp till 40 euro.
 • Gult ger dig 50 % upp till 50 euro.
 • Rött ger dig 60 % upp till 60 euro.
 • Blått ger dig 70 % extra upp till 70 euro.
 • Lila bälte ger dig 80 % upp till 80 euro.
 • Svart bälte ger dig 100 % bonus upp till 100 euro.
Denna värdesak självförstörs idag klockan 23:59. Ni som inte har ett konto hos Casumo kan själva välja er välkomstbonus och få free spins i samband med att ni registrerar er.

Thrills Casino - Happy Hours (e-post)

Utvalda spelare har idag fått e-post från Thrills angående en Happy Hour kampanj. Det gäller alltså inte alla insättande spelare denna gång.
 • Klockan 19:00 startar vi vår Happy Hour där du har 5 Free Spins på Wonky Wabbits.
 • Logga in och öppna spelet klockan 19:00 och dina frisnurr väntar på dig ända fram till klockan 22:00.
 • Det finns inga omsättningskrav på vinster.
Ni som ännu inte har ett konto hos Thrills kan fortfarande få vår exklusiva kampanj. Nya spelare får 10 gratissnurr på Starburst utan insättningskrav här på FreeSpins.se. Det är utöver den vanliga bonusen på 50 frisnurr vid insättning och en bonus på 100 % upp till 2000 kronor.

Unibet - Enkät

Ni som fyllde i enkäten för att få free spins ska få dessa klockan 15:00 idag på Starburst (tack Pia som kollade upp det). Det är lätt hänt att man glömmer bort denna typ av kampanjer och eftersom dessa gratissnurr ofta inte finns aktiva så länge så vill vi informera om det. Nya spelare på Unibet som registrerar sig via mobilen får 10 gratisrundor på Starburst utan insättningskrav. Hoppas ni får en trevlig fredag!

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!