Free Spins söndagen den 28 juli

Det är söndag den 28 juli 2013 och veckan lider mot sitt slut. Som vanligt på söndagar så försöker vi summera veckans erbjudande och pusha lite extra på erbjudande med free spins som avslutas idag.

Unibet Sommarkalender

Unibet sommarkalender
Det är sista dagen på Unibets sommarkalender men vi hoppas inte att sommaren är slut för det. Om du spelar för minst 100 kronor på antingen Space Wars, Dragon Ship (mobilen) eller Starburst idag så får du 10 free spins på Starburst i datorn eller i mobilen imorgon klockan 14:00.

Mr Green – Indisk freespin festival

Det är även sista dagen på Mr Greens Indiska freespins festival. En insättning på 100 – 290 kronor idag ger dig 10 freespins. Sätter du in 300 till 490 kronor så blir det 30 snurr och 500 kronor eller mer ger dig hela 50 gratissnurr. Det är på spelautomaterna Boom Brothers och Space Wars som du får dina free spins imorgon klockan 13:00. Nya kunder som registrerar sig kan först hämta 10 gratisrundor på Starburst utan krav på insättning.

iGame Reel Rush kampanj

Denna kampanj fortsätter än ett tag och vi får 1 freespin om dagen. Idag den 28 juli är det 1 gratissnurr på Reel Rush om du bara loggar in och startar spelet. Det tre spelare som vinner mest på sina gratissnurr idag får även ett extrapris. Registrerar du ett nytt konto och använder länken nedan med bonuskod FREE55 så får du 55 gratissnurr utan insättningskrav.

ComeOn Casino

Alla spelare har fått 5 gratissnurr på mobilspelet Fisticuffs. Har du inte redan utnyttjat detta erbjudande så är det dags nu. Den 30:e juli försvinner annars dina free spins. Nya spelare får 10 gratissnurr på Jack Hammer direkt vid registrering. Det finns även en ganska unik insättningsbonus som ger dig 500 kronor om du bara sätter in 100 kronor. Det var allt idag och vi önskar er en skön fortsättning på söndagen. Imorgon är vi tillbaka med nya tag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!