Free Spins torsdag 28 mars

Torsdagen den 28 mars 2013 och idag börjar påskerbjudandena trilla in så spänn fast er så kör vi. Många av er precis som jag jobbar bara halvdag idag så det finns mycket tid över för free spins.

Casumo

Casumo ägg
Påskharen kommer med godsaker från Casumo. Alla spelare som har gjort en insättning på minst €10 kommer att få ett hemligt påskägg idag på torsdagen. Det har inte dykt upp på mitt konto än så länge men det ska dyka upp under dagen. Vi vet inte vad detta påskägg innehåller men det är nog ganska stor chans för free spins. Påskägget försvinner på söndag så glöm inte bort att utnyttja detta. Alla nya spelare som registrerar sig idag får även de ett påskägg med en överraskning. Det finns även en speciell påskbonus för nya spelare på 200 % upp till €200 och 10 extra free spins på ett hemligt spel (totalt får man då 30 free spins). En väldigt förmånlig påskbonus som bara gäller för nya spelare fram till på söndag. Hämta ditt påskägg eller registrera dig här

Mr Green Påskäggstravaganza

Vi fortsätter öppna luckor i Mr Green Påskäggstravaganza och idag är det dags för lucka 28. Här döljer det sig 5 free spins på spelautomaten Fruit Case mellan 15:00 och 24:00. Erbjudandet gäller som vanligt alla spelare som någon gång tidigare gjort en insättning. Det fina i kråksången här är att det inte finns några omsättningskrav på dessa så vinster är fria att ta ut direkt.

Vinnarum

Devils Delight
Fram till den 3:e april kör Vinnarum en kampanj som de kallar för Sätt dit syndarna i Devils Delight. Alla spelare som gör en insättning på 200 kronor eller mer får 20 free spins på Devils Delight. Det blir ännu bättre om du inte redan har ett konto. Nya spelare får 100 % välkomstbonus upp till 2000 kronor, 20 free spins på Devils Delight, 10 gratissnurr på Scarface och 10 gratissnurr på Gonzos Quest Touch. Vi på Freespins.se passar på att önska er alla en glad påsk. Passa på att spendera lite extra tid med familjen och njut av det goda.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!