Free Spins långfredag 29 mars

God morgon eller kanske middag beroende när du läser detta. Det är långfredag den 29 mars 2013 och påskerbjudandena trillar in fint.

Mr Green Påskäggstravaganza

Mr Green Hall of Gods
Lucka 29 ska öppnas i Mr Greens Påskäggstravaganza. Där döljer det sig 5 free spins på Hall of Gods. Det är inte ofta man får gratissnurr på Hall of Gods så missa inte detta. Jackpotten är uppe i 47 miljoner kronor och eftersom Mr Green inte har omsättningskrav på sina freespins så är det bara att ta ut pengarna om du skulle vinna. Som vanligt gäller detta erbjudande mellan 15:00 och 24:00 för alla spelare som gjort en insättning någon gång tidigare.

Casumo Påskägg

Casumo ägg
För er som inte utnyttjade påskägget igår så ligger det kvar och väntar på er idag. Du loggar bara in som vanligt på Casumo Casino och klickar på ditt användarnamn och sen värdesaker. Där ligger ett påskägg och om du klickar på det så aktiverar du två nya värdesaker. Det är 10 free spins på Wild Witches och en insättningsbonus på 50 % upp till 1000 kronor. Nya spelare får också ett påskägg vid insättning. Man får även en extra fin påskbonus på 200 % upp till €200 och 20 free spins. Detta påskerbjudande för nya spelare gäller fram till söndag.

Leo Vegas Flowers

Varje dag under påskhelgen så belönar Leo Vegas oss med gratis spinn på Flowers om vi gör en insättning. Flowers är ett av de mest spelade spelen hos Leo Vegas. Största vinsten ligger på 400 000 kronor så det kan bli lite stålar av det. Gör så här för att säkra dina dagliga free spins.
Flower

Betsson Påskkalender

Idag den 29 mars startar även Betsson sin påskkalender. Bakom dagens lucka döljer det sig 5 free spins på jackpottspelet Hall of Gods. Erbjudandet gäller för alla spelare som satt in och spelat för 100 kr eller mer mellan den 1:a januari 2013 och den 28:e mars 2013. Erbjudandet gäller fram till 23:59 ikväll. Det var det hela idag så får ni lite tid över denna långfredag så får ni inte missa dessa erbjudande. Det är faktiskt en av de absolut bästa dagarna sedan vi startade Freespins.se så håll till godo. Det är inte ofta man får 10 frisnurr på Hall of Gods när jackpotten är så pass hög.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!