3 december

Ny dag, nya utmaning. Det är måndagen den 3 december och vi hoppas att ni slipper måndagsångesten. Det vi har att se fram mot nu är så klart julledigheten och free spins. Jackpotten på Mega Fortune kan också vara något att se fram mot eftersom den är på 93 miljoner kronor nu. Victorious Mr Green

Free spins hos Mr Green 3 december

Även idag börjar Mr Green bäst med att ge oss alla 5 gratisrundor på Victorious. Detta erbjudande gäller alla som någon gång tidigare har gjort en insättning. Logga in och starta spelautomaten Victorious mellan 14:00 och 24:00 idag via länken nedan så ligger det 5 free spins och väntar på dig.

Vinnarum

Du som inte har ett konto på Vinnarum får 10 free spins gratis vid registrering. Det är på spelautomaten Scarface du kan avnjuta dessa. Det ligger även 10 gratissnurr när du registrerar dig via mobilen för mobil casinot. Idag den 3 december har du även en 50 % reload bonus upp till 1500 kronor. Du kan skaffa dig 750 kronor i bonus även om du redan har ett konto. Denna Adventsbonus är bara giltig fram till 23:59 ikväll.

Unibet

Idag är det måndag och då är det free spins hos Unibet. Vi får betalt 1 freespin per mål som en svensk spelare har gjort ute i de stora fotbollsligorna. Det brukar alltid bli ett par stycken och under december så är det spelautomaten Starburst som gäller. Logga in idag den 3 december efter klockan 12:00 så ligger dina free spins och väntar på spelautomaten Starburst. Det var måndagens free spins och vi hoppas att detta kan minska måndagsångesten något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!