Måndagen den 3 februari 2014

Vi har en ny frisk härlig vecka framför oss. Även om det känns ganska tungt att gå upp denna måndag så blir det snart lättare. Idag börjar nedräkningen till OS som drar igång på fredag och en del spelbolag börjar redan med kampanjer inför detta idag. Vi kommer även rapportera om fördelaktiga betting kampanjer eftersom fokus så klart ligger på det under OS. Det är måndagen den 3 februari 2014 idag och nu sparkar vi igång OS-veckan.

Leo Vegas uppdaterar de allmänna villkoren

KörsbärLeo Vegas har uppdaterat sina allmänna villkor. I samband med det så bjuder man på 5 gratissnurr på retro-automaten Twin Spin. Det är bara att logga in och spela för dessa. Om du även gör en insättning innan midnatt så får du 25 extrasnurr imorgon klockan 15:00. Vi vet inte riktigt vad man har uppdaterat i villkoren men vi tackar aldrig nej till free spins.

Vera & John - Winterberries (mejl)

WinterberriesVera & John har idag gjort ett utskick till utvalda spelare. Vi vet inte riktigt vilka kriterier som finns men många spelare har fått mellan 30 och 50 kronor för att prova det nya spelet Winterberrier. Det kan vara värt att logga in och starta spelet. Nya spelare får fortfarande 10 gratissnurr på Gonzo's Quest i samband med registreringen, exklusivt hos oss.

PlayHippo - Dead or Alive

Dead or Alive 3 februariOm du gjorde en insättning på 200 kronor eller mer hos PlayHippo förra veckan så väntas det gratissnurr på ditt konto nu. Logga in och starta spelet Dead or Alive så aktiveras erbjudandet. Om du inte gjorde en insättning förra vecka så kan du göra det idag istället för att få 10 snurr nästa måndag. Befintliga spelare kan även göra en insättning för att få frisnurr på Big Bang.
  • Sätt in 300 kr och få 10 gratisrundor.
  • Sätt in 500 kr och få 20 gratisrundor.
  • Sätt in 1000 kr och få 50 gratisrundor.
Du kan även använda bonuskode SPIN för att få 30 % extra på din nästa insättning upp till hela 5000 kronor (minsta insättning 200 kr). Alla nya kunder har även en välkomstbonus på 100 % upp till 1500 kronor.

Casumo - Reel Rush

Casumo PacmanMåndagstristessen ligger över oss och Casumo gör sitt för att försöka liva upp oss. Idag klockan 12:00 så startar man en kampanj där vi spelare kan få 20 free spins. Denna kampanj gäller bara för spelare som redan har ett konto hos Casumo och har gjort minst en tidigare insättning. Ni andra kan istället ta välkomstbonusen.
  • Logga in hos Casumo.
  • Gör en insättning efter 12:00 idag och du får en symbol.
  • Klicka på symbolen som du hittar under värdesaker för att aktivera 20 gratissnurr på Reel Rush.

Betsson - Måndagssnurren

Måndagssnurren Betsson 3 februariDet är skönt att Betsson piggar upp oss på måndagar. Idag den 3/2 får alla som sätter in 200 kronor eller mer 20 gratis spinn på Big Bang imorgon klockan 18:00. Om ni spelar hos Betsson så rekommenderar vi er att anmäla er till insättningslotteriet. Det är gratis att anmäla sig och därefter får ni en lott för varje 100 kronor som ni sätter in och spelar för. Varje dag ska det lottas ut 50 000 kronor. På Alla Hjärtans Dag den 14 februari så lottar man ut en hel miljon istället.

iGame - 25 snurr varje vecka

Blood SuckersEftersom det är lite lugnare med erbjudande idag så tänkte vi påminna om denna veckokampanj hos iGame. Du som spelar och omsätter hos iGame kan varje vecka få 25 gratissnurr. Så här fungerar det.
  • Logga in eller registrera ett nytt konto.
  • Spela för minst €250 under veckan på veckans spel som är Blood Suckers.
  • Du får 25 frisnurr innan lunch nästa måndag.

Unibet - Nedräkning till OS

Idag startar Unibet sin nedräkning till OS. Om du spelar fem livespel för 50 kr styck eller mer så får du 50 kr i bonus. Inte världens bästa bonus men för att vara betting så finns det en del värde. Nya mobilspelare får 10 free spins på Starburst i mobilen vid registrering.

Guts - More Money Monday

Denna kampanj finns aktiv hos Guts under måndagar. Du kan sätta in och fylla i bonuskoden "MMMKR" i samband med att du gör din första insättning denna måndag så får du 50 % bonus upp till 200 kronor. Nya spelare hos Guts får 50 free spins på Starburst i samband med första insättningen. Det dröjer lite innan måndagarna kommer igång eftersom casinona brukar komma ut med dagens kampanjer lite senare. Vi ger oss inte och jakten på free spins fortsätter. Så fort det dyker upp något mer så hittar ni det här.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!