Söndagens free spins den 3 november 2013

Hej och välkomna till söndagens free spins den 3 november 2013. Idag avslutar vi många kampanjer och klämmer det sista ur denna veckan. Imorgon återgår livet till det normala igen men oroa er inte för snart börjar julkampanjerna som är fullmatade med gratissnurr.

Betsafe Halloweenbonus

Halloweenbonus
Idag den 3 november så är det sista chansen att utnyttja Halloweenbonusen hos Betsafe. Alla n ya kunder som registrerar sig och gör en insättning på minst 100 kronor får en Halloweenbonus på 50 free spins på Mythic Maiden och Frankenstein. Dessa gratissnurr är utöver den vanliga välkomstbonusen så det blir en ganska bra start. Det är ett perfekt tillfälle att bygga upp spelkassan inför nästa vecka.

Vera & John – 100 gratissnurr på Twin Spin

Twin Spin 100
Vi gillar denna kampanj då det är lite extra kul att få gratissnurr på en helt ny spelautomat. Vi ser fram extra mycket mot Twin Spin då den varkar vara något utöver det normala. Vera & John bjuder alla spelare på 10 gratissnurr i Twin Spin om ni gör en insättning på 200 kronor. Du kan göra detta en gång om dagen fram till den 20:e november för att maximalt få in 100 free spin. Du får alla gratissnurren sen på den 21 november då även spelet lanseras hos Vera & John.

Casumo ger 100 kronor tillbaka om du har tråkigt

Det är bara en dag kvar på denna kampanj nu och om du inte redan har ett konto så kan det vara extra meningsfullt att registrera sig nu. Du får samma välkomstbonus som alla på 100 % upp till €200 + 20 free spins. Det som skiljer är att du kan prata med supporten efter att du har gjort en insättning och ger förslag på hur Casumo kan förbättra sig. Du får då 100 kronor tillbaka kontant och kan välja att fortsätta att spela eller ta ut pengarna.

Leo Vegas Halloweenhelg

Det är även sista dagen i Halloween helgen hos Leo Vegas och alla som spelar i spelet Starburst är automatiskt med i dragningen av en resa till NRJ Music Awards i Cannes. Nya spelare får vår absolut bästa bonus just nu bestående av 20 free spins helt gratis vid registrering. Om du gör en insättning så blir det 200 % bonus upp till 1000 kronor och 180 extrasnurr. Du får alltså totalt 200 free spins och 1000 kronor om du maximerar bonusen. Vinnarum kör vidare med sin Allahelgonahelg och alla som gör en insättning på minst 666 kronor får 6 gratissnurr i 6 dagar. Totalt blir det 36 snurr att leka med. Comeon bjuder på 10 extrasnurr för nya kunder på Secret of the Stones. Totalt får man 10 + 10 gratissnurr och 100 % upp till 3000 kronor. Erbjudandet gäller fram till 23:59 idag. Vi hoppas ni är nöjda där och att ni haft en trevlig Halloween. Imorgon börjar en ny vecka och vi samlar krafter inför det.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!