3 oktober

3 oktober, 2012

Onsdagen den 3 oktober 2012 är här och idag är det ganska späckat med free spins och annat gott.

Betsson
Den senaste tiden har Betsson legat i framkant när det gäller free spins och så även idag. Det är sista dagen att få 5 free spins på spelautomaten Evolution. Har du inte redan utnyttjat detta erbjudande så är det verkligen dags nu. Erbjudandet gäller fram till och med 23:59 ikväll och allt du behöver göra är att logga in och starta spelet Evolution så ligger det 5 free spins och väntar.

Evolution

Betsson har även en tillfällig bonus för nya kunder som registrerar sig här. Istället för de vanliga 10 freespinsen som man brukar få vi registrering så får man nu 20 free spins på Mega Fortune istället. Jackpotten är uppe i 45 miljoner kronor så det är aldrig fel att få lite gratischanser att vinna den.

Maxino
Ni har väl inte missat att ett nytt casino har slagit upp portarna? Maxino erbjuder våra läsare 10 free spins helt gratis på det populära spelet Scarface. Du får även en exklusiv startbonus hos oss på hela 300 % upp till 750 kronor på din första insättning. Sätter du in 250 kronor så har du hela 1000 kronor att spela för direkt. Ett väldigt bra erbjudande som vi inte vet hur länge vi kommer kunna erbjuda det. Ange bonuskoden MAX300 när du registrerar dig för att få denna bonus.

Mr Green
Ännu en dag med Greentober-kampanjen. Tyvärr är det slut på söndag så har du tid över så ska du verkligen ta tillfälle i akt. Idag är det party på Pandora’s Box och det gäller som vanligt att logga in mellan 20:00 och 22:00 och starta spelautomaten Panadora’s Box för kunna få 100 free spins gratis.

Det var dagens free spins den 3 oktober. Gillar ni fotboll så får ni inte missa Champions League idag och håll tummarna för att Zlatan gör mål eftersom det ger oss free spins nästa måndag.

Föreående inlägg:

Nästa inlägg: