30 september

30 september, 2012

Sista dagen av september och idag är det söndagen den 30 september 2012. Vi har en kampanj som avslutas idag så vi vill påminna om den och sen lite annat smått och gott.

GamingClub
Ni som inte har ett konto på GamingClub får passa på att skaffa ett idag för ni får 30 free spins direkt vid registrering. Du spelar med dina free spins som vanligt och behåller det du vinner. GamingClub har över 400 spel att bjuda på och en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor.

GamingClub
30 free spins på GamingClub

Betsafe
Ni vet väl att alla som registrerar ett nytt konto på Betsafe Casino här får 10 free spins på Mega Fortune. Mega Fortune är en spelautomat som just nu har en jackpot på över 40 miljoner kronor så det kan bli väldigt lukrativa freespins som du får. För att få dina free spins måste du registrera ett nytt konto via länken nedan och där ange bonuskod ”freespinsbonus”. Sen är det bara att klicka dig fram till Mega Fortune och köra.

Ni vet väl att Betsafe kör en kampanj lite i skymundan där spelare som registrerat sig och gör en insättning inom 10 minuter efter att ha skapat sitt konto får 25 kronor gratis. Det är ganska många som missar detta och det kan vara värt att utnyttja direkt.

Mr Green
Det är bara 7 dagar kvar av Greentober-kampanjen. Ikväll är det party på spelautomaten Fortune Teller. Det betyder att du ska logga in hos Mr Green och starta Fortune Teller mellan 20:00 och 22:00. Någon gång däremellan kommer 10 000 free spins att aktiveras under 30 minuter. Loggar du in just då så får du 100 free spins. Erbjudandet gäller för 100 spelare . Det är först till kvar så ligg i om du verkligen vill ha detta.

Greentober 30 september

Då avslutar vi söndagen och september med detta. Vi hoppas att ni är nöjda över denna månad och att ni fått mycket valuta för alla free spins.

Föreående inlägg:

Nästa inlägg: