Free Spins måndagen den 30 september 2013

Det var full fart förra vecka och vi älskar när det är så. Vi vill ha många erbjudande och mycket att göra. Det var så klart kul med lanseringen av South Park och alla free spins som vi fick. Nu återgår vi till en lite mer normal vecka men vi ska nog kunna gräva fram lite guldkorn. Det är måndagen den 30 september 2013 och här har ni dagens skörd.

Mr Green – Greentober och mobilfeber

MrGreen Greentober
Ni har väl inte glömt kampanjen mobilfeber? Idag avslutas kampanjen och alla som har gjort en insättning på 100 kronor eller mer hos Mr Green förra veckan får idag 10 free spins på en utvald spelautomat i mobilen. Greentober kampanjen är i full gång och vi är redan framme vid dag 6. Om du gör en insättning på 100 kronor eller mer idag så får du 20 gratissnurr i Fisticuffs eller Fisticuffs Touch imorgon. Alla som sätter in 200 kronor eller mer är med och tävlar om 500 paket med 100 free spins.

iGame Casino South Park slot

South Park kampanj
Vi fortsätter med South Park kampanjen hos iGame och idag den 30/9 är det 2 gratissnurr till alla spelare. Det är inte svårare än att du bara loggar in hos iGame och startar South Park så ligger dina 2 gratissnurr där. Nya spelare får 55 free spins vid registrering om ni använder bonuskoden FREE55.

Unibet - Rädda Kenny i mobilen

Om du spelar South Park i mobilen för minst 100 kronor idag så får du 10 gratisrundor imorgon. South Park är förvånadsvärt snyggt i mobilen och är nästan lika roligt som på datorn. Så fort du har satsat 100 kronor totalt i South Park i mobilen så är kampanjen aktiverad. Du får dina gratissnurr imorgon innan klockan 14:00.

Oktoberfest hos Vinnarum

Det är sista chansen idag att dra nytta av Oktoberfesten hos Vinnarum. Om du gör en insättning på 1000 kronor eller mer idag så får du 50 % bonus upp till 1500 kronor och 50 free spins i Piggy Riches eller Eggomatic.

Bertil-Kalas

Även denna kampanj börjar lida mot sitt slut. Idag den 30/9 så kan du få 20 snurr i EggoMatic om du sätter in 200 kronor. Det ligger även 50 % kalasbonus på din insättning upp till 1500 kronor. Nya spelare får vår exklusiva välkomstbonus på 10 gratissnurr vid registrering och sen 40 till om du loggar in dagen efter. Gör du en insättning på 200 kronor eller mer så får du 30 snurr per dag under 3 dagar för totalt 140 gratissnurr. Det var det hela än så länge denna måndag. Höstmörkret lägger sig sakta över oss men det finns många ljuspunkter.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!