Free Spins söndag 31 mars

Vi missade gårdagen på grund av sjukdom men nu är vi tillbaka med full styrka. Vi hoppas ni fick en skön Påskafton och idag är det söndagen den 31 mars och Påskdagen. Vi har nu fått klart dagens free spins som du kan läsa mer om nedan. Glöm inte att ni även ska flytta fram klockan en timme idag.
Mr Green Crime Scene

Mr Green Påskäggstravaganza

Det är sista chansen idag att utnyttja Mr Greens Påskäggstravaganza. Det är lucka 31 idag och där döljer det sig 5 free spins på Crime Scene. Som vanligt så gäller detta erbjudande mellan 15:00 och 24:00 för alla som någon gång tidigare gjort en insättning. Nya spelare får 10 gratisrundor på Starburst och en insättningsbonus på 1000 kr.

Leo Vegas - Påskbonus

Varje dag i påskhelgen gäller detta erbjudande och så även idag. Om du gör en insättning idag så får du 10 gratis spinn på spelautomaten Flowers imorgon klockan 15:00. Ett mycket enkelt erbjudande som alla kan dra nytta av. Du kan vinna upp till 400 000 kronor på Flowers och du kan spela både via datorn och mobilen. Passa även på att prova det nya spelet Pizza Slice hos Leo Vegas. Tre Scatter-symboler öppnar ugnarna för utdelning av extra pålägg.

Vinnarum – Devils Delight

Vinnarum kör fortfarande sin kampanj med free spins på Devil’s Delight. Alla spelare som gör en insättning på 200 kronor och spelar för det idag får 20 gratissnurr på Devil’s Delight. Om du inte redan har ett konto kan du få betydligt mer. Nya spelare får först 10 frisnurr på Scarface gratis vid registrering, en insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor och 10 frisnurr på Gonzo’s Quest om du även registrerar dig via mobilen, så det är ett bra tillfälle att registrera dig här. Erbjudandet gäller fram till den 3 april. Det var det hela idag söndagen den 31 mars och månadens sista dag. Hoppas ni får en skön Påskdag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!