4 december

Det är tisdagen den 4 december 2012 och idag har vi som vanligt under december full fart på våra free spins. Som kanske en del av er vet så är det även Champions League idag klockan 20:45 och en del spelbolag har lite extra bra erbjudande i samband med detta.

Royal Vegas

Royal VegasRoyal Vegas har vi skrivit om lite tidigare men nu under december har vi fått in ett erbjudande som man inte kan hitta på många andra ställe. Nya spelare som registrerar sig här får 10 free spins på Thunderstruck II utan att det krävs någon insättning. Sätter du sen in pengar så får du 100 % upp till €250 + 20 free spins. Du behöver bara sätta in €20 för att få dessa 20 freespins. Royal Vegas använder mjukvara från Microgaming och har över 500 spel att välja mellan. Mest populärt är kanske Mega Moolah där jackpotten nu är över 50 miljoner kronor.

Mr Green Julkalender

Vi jagar fortfarande en vinnare på Mega Fortune och därför passar dagens lucka i Mr Green Julkalender den 4 december lite extra bra. Vi får 5 gratisrundor på Mega Fortune idag mellan 14:00 och 24:00. Det gäller bara att man loggar in och startar Mega Fortune under denna tid för att få sina free spins.

Casumo

Idag lanserar Casumo spelautomaten Disco Spins och bjuder i samband med det på 5 juldiscosnurr. Det är bara att logga in och spelar för dina 5 gratisrundor. De ligger aktiva fram till 23:59 ikväll och sedan självförstörs de.

Betsson Julkalender

Ikväll är det även Champions League spel och i Betssons julkalender idag den 4 december så finns det ett intressant erbjudande. Placerar du ett kombinationsspel för 100 kr eller mer, inklusive minst en match från Champions League så får du 5 free spins på Mega Fortune imorgon. Om du även spelar ett livespel på 100 kr under matchens gång så får du totalt 15 gratis spinn. Där har ni alla tisdagens erbjudande och kan nu sätta igång. Jackpotten på Mega Fortune har nått 93 miljoner kronor och rekordet på 109 miljoner börjar nu bli hotat. Du hittar flera bra erbjudande idag som ger dig gratischanser att vinna jackpotten.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!