Free Spins lördag 6 april 2013

Då var det lördagen den 6 april 2013 och nu börjar det trilla in lite fina erbjudande. Vi sätter igång direkt med dagens free spins.
Leo Vegas Gonzos Quest

Leo Vegas - Reload helg

Gör en insättning med de nya knapparna på Leo Vegas innan midnatt och du får en bonus plus 30 free spins på Gonzo’s Quest. Använd knapparna 300, 600 eller 1200 nedan för en enkel och snabb insättning och du belönas med 100 % bonus. Varje dag som du gör en insättning mellan idag och måndag så får du 10 free spins på Gonzo’s Quest. Totalt kan du få 30 free spins genom att utnyttja detta varje dag. Gratisrundorna betalas ut på tisdag klockan 10:00. Insättningsknappar

Mr Green Påskäggstravaganza

Wild Turkey Mr Green
Det är sista chansen i Mr Greens påskkalender idag den 6 april. Du får 5 free spins på Wild Turkey mellan 15:00 och 24:00 idag. Som vanligt är alla vinster på dessa free spins utan krav på omsättning och erbjudandet gäller alla som någon gång tidigare gjort en insättning.

Paf – Free Spin helg

Varannan helg är det free spin helg hos Paf. Idag är det spelautomaten Simsalabin som gäller. Allt man behöver göra är att spela 20 rundor (minst €1 per snurr) på Simsalabim och du får 20 free spins på samma spelautomat nu på måndag den 8 april klockan 09:00. De 5 bästa spelarna som hamnar högst i listan får även 20 euro var.

Casumo – dunder & brakchanser

Idag har en del av er fått en värdesak på era konto. Logga in på Casumo och klicka på ditt användarnamn. Om du fått denna värdesak så får du 10 gratischanser på Boom Brothers om du sätter in €10 eller mer idag. Erbjudandet gäller inte alla spelare så det är bara att logga in och titta under värdesaker för att se om du är en av de utvalda. Läs mer om Casumos välkomstbonus hos oss här. Där har ni summeringen för lördagen och det finns som ni ser en hel del bra erbjudande idag. Vi önskar er alla en trevlig lördag och glöm inte bort att umgås med familj och vänner idag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!