Måndagen den 6 januari 2014 (Trettondagen)

Idag är det en röd dag (Trettondagen) och det kan behövas efter nyår och allt. Imorgon så återgår allt till det normala igen och det känns skönt eftersom det varit lite ont om kampanjer i början av året. Det är måndagen den 6 januari 2014 och vi tar itu med dagens free spins direkt.

Betsson - Måndagssnurren

MåndagssnurrenBetsson börjar komma igång igen efter julfirandet och idag har man startat "Måndagssnurren". Om du sätter in 100 kronor under dagen idag så får du 30 free spins på Mega Fortune imorgon klockan 18:00. Även om vi alltid vill ha gratissnurr utan krav på insättning så är det ganska bra värde i detta erbjudande eftersom Mega Fortune är faktiskt det dyraste spelet för spelbolagen att ge gratissnurr på.

PlayHippo - Gratissnurr varje måndag

Secret of the StonesPlayHippo har en kampanj som delar ut 10 free spins varje måndag om du har gjort en insättning på 100 kronor under föregående vecka. Du kan då logga in och starta spelautomaten Secret of the Stones för att få dina 10 gratissnurr. Det finns även en insättningsbonus på 25 % med minsta insättningskrav på 250 kronor. Du behöver då använda bonuskoden "FREESPIN" vid din insättning. Om du gör en insättning idag så får du 10 gratissnurr nästa måndag. Nya spelare som registrerar sig här får 10 free spins på Boom Brothers. Det kan dröja upp till 10 minuter innan du får dessa och skulle det vara något problem så kontakta först supporten på PlayHippo och säg att ni ska ha era snurr enligt vad vi skrivit här. Skulle inte det fungera så lägg en kommentar här så fixar vi det.

Karamba

Karamba är ett casino som vi inte pratar om så ofta och tidigare hade de bara sina egna spel som inte var så roliga. Nu har man börjat använda sig av NetEnt spel och då har det blivit lite roligare. För er som inte provat Karamba tidigare så finns det nu 20 free spins för nya spelare. Du får dessa 20 på ett lite konstigt spel, Fruity Friends men det kräver ingen insättning. Det finns lite speciella regler som gäller för dessa gratissnurr som att man maximalt kan vinna 1000 kronor och man behöver omsätta vinsten innan man kan göra uttag. Om du vinner så kan det vara värt att läsa igenom reglerna och villkoren hos Karamba för att ha full koll på hur det fungerar.

Casumo - Sportiga gratisrundor

Sportig CasumoCasumo tycker att det är dags att vi kommer i form och bjuder därför insättande spelare på gratissnurr idag (hur nu det ska hjälpa att komma i form). Ni har möjlighet att göra en insättning på €10 idag för att få en värdesak som ger 20 free spins på Twin Spin. Det var allt än så länge och imorgon börjar alvaret. Dags att slänga ut julgranen och ladda inför jobbet imorgon. Ha det bra så länge så hörs vi imorgon med nya erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!