Free Spins fredagen den 6 september 2013 och VM-kval

Fredag idag och den 6 september 2013. Det är matchdag och Sverige möter Irland i VM-kvalet i en ödesmatch. Alla är kanske inte intresserade av fotboll direkt men detta är en så pass viktig match att nästan alla blir intresserade. Det finns även en del erbjudande med free spins som har med matchen att göra så vi kör igång med dagens erbjudande.

Casumo firar helgen

Casumo har nu startat helgen med ett nytt erbjudande. Gillar du Jack and the Beanstalk så är detta extra intressant. Gör du en insättning på minst €30 så bjuder Casumo på 10 gratissnurr. Gör så här om du vill utnyttja detta. Det är lite för dåligt betalt med 10 gratissnurr för €30 insättning men för er som funderar på att göra en insättning hos Casumo så är det bättre än inget.

Vinnarum – Svenska mål

Vinnarum VM-kval bonus
Om du gör en insättning hos Vinnarum idag den 6 september innan matchstart klockan 20:45 så aktiverar du detta erbjudande. Du får då 10 gratissnurr i spelautomaten Golden Shamrock för varje mål som Sverige gör. Dessa gratissnurr kommer sedan att delas ut redan ikväll runt klockan 23:45. Du måste logga ut efter klockan 23:00 och sen in igen för att kunna se dina gratissnurr. Det finns även en insättningsbonus i helgen hos Vinnarum där alla får 50 % upp till 750 kronor så det kan vara lite extra fördelaktigt att sätta in i helgen.

Paf – Dags för VM-kval

Vi rapporterade om detta igår men tänkte att vi påminner även idag. Varför inte lägga ett litet spel på matchen mellan Irland och Sverige ikväll? Den startar 20:45 på Kanal 5 och om du lägger ett bet hos Paf så kan du få free spins. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar men när du väl satsat på matchen så aktiveras erbjudandet. Du får sedan 5 free spins på Hall of Gods om Sverige vinner. Du får även 5 free spins om Zlatan gör mål. Så det kanske kan vara slugt att spela 10 kronor på Irland så vinner man vad som än händer? Vi ska inte jinxa matchen utan ni gör precis som ni vill och vi hoppas och tror att Sverige vinner ikväll. Oddset på Sverige ligger på runt 2.60 så det finns pengar att göra även där. Odds Irland (1) – 2.75 Oavgjort (X) – 3.20 Sverige (2) – 2.60 Regler att tänka på
  • Erbjudandet gäller endast spel som är lagda innan matchstart.
  • Gäller endast för svenska spelare.
  • Spelstopp 20:45.
  • Freespins som ni får är tillgängliga måndag 9/9 (12:00) till tisdag 10/9 (11:59).

Mr Green – Mobilfeber

Mobilfeber Mr Green
Mobilfeber någon? Det är kanske inte världens bästa kampanj som Mr Green har haft men helt ok. Om du har spelat eller spelar för €10 i mobilcasinot denna vecka så får du 10 gratissnurr på måndag. Du loggar in via mobilen på måndag för att se i vilket spel som du får dina gratisrundor. Du som ännu inte har ett konto hos Mr Green kan först glädja dig åt gratissnurr vid registreringen.

Bertil – Drömhelg

Om du sätter in 200 kronor idag den 6 september hos Bertil så får du 30 gratissnurr i Hall of Gods. Det är lite extra trevligt när jackpotten är på runt 30 miljoner kronor. Så ser det ut än så länge och vi hoppas att ni hittar något som passar. Nu håller vi tummarna för att Sverige vinner ikväll och att vi får många free spins.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!