Free Spins onsdagen den 7 augusti

Det är onsdagen den 7 augusti 2013 och vi försöker att fortsätta i samma anda som igår. Vi fick in en del bra free spins ganska sent igår och de gäller även idag för er som missa det. Nog pratat, här kommer dagens erbjudande.

Leo Vegas - Kräftpremiär

Leo Vegas kräfta
Nu är kräftpremiären äntligen här och Leo Vegas kryddar det lite extra med ett fint erbjudande. Detta inkom ganska sent och gäller bara till midnatt så vi hoppas ni hinner utnyttja det. Alla spelare som tidigare har gjort en insättning ska idag ha fått 7 free spins på Starburst. Det är bara att logga in och starta Starburst innan midnatt. Gör du även en insättning innan midnatt så får du 30 extrasnurr på Starburst imorgon 15:00. Nya spelare får en av de bästa välkomstbonusarna på 20 + 80 frisnurr och 200 % insättningsbonus.

Casumo – 5 Magiska sommarsnurr

5 magiska snurr
Detta erbjudande dök upp ganska sent igår och gäller alltså även idag den 7 augusti fram till 23:59. Du behöver bara logga in och klicka på ditt användarnamn. Där under värdesaker ska det finnas en värdesak som ger dig 5 gratis sommarsnurr på det magiska spelet Simsalabim. Ni som redan har använt denna värdesak kan idag göra en insättning på €30 och få ytterligare 30 trollerisnurr på Simsalabim. Är du ny på Casumo så kan du först få en insättningsbonus på 100 % upp till €200 + 20 free spins innan du utnyttjar detta erbjudande.

Maxino

På onsdagar så kan du hämta ett freespin på utvalda spelautomater hos Maxino. Idag kan du logga in på Maxino och använda ditt freespin på en av följande spelautomater: Starburst, Gonzo’s Quest, Piggy Riches och Scarface. De tre spelare som vinner mest på sitt gratissnurr får 1000, 500 respektive 250 kronor. Nya spelare som registrerar sig får först 10 gratissnurr utan krav.

Betsson Spinn Onsdag

Spinn onsdag
Det är Spinn Onsdag på Betsson och ni vet vad det innebär? Har du satt in och spelat för 100 kronor eller mer hos Betsson mellan den 23 juli och den 6 augusti så får du 10 gratissnurr på Silent Run idag mellan 18:00 och 23:59.

Unibet Summer Spins

Kampanjen Unibet Summer Spins fortsätter som vanligt och det som gäller är att omsätta pengar på utvalda spelautomater för att få free spins. Omsätter du 20 euro så får du 10 gratissnurr, 50 euro ger dig 25 stycken och 100 euro ger maximala 50 snurr. Det fungerar alltså som så att du spelar som vanligt och får frisnurr. Tänk bara på att du spelar på de utvalda spelautomaterna som gäller denna vecka. Nya spelare får dubbel så många free spins första dagen som detta erbjudande utnyttjas. Så ser det alltså ut idag. Vi är inte helt nöjda med dagen än så vi hoppas kunna förbättra erbjudandena under dagen och kvällen. Hoppas ni får en bra dag och att ni vinner något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!