Free Spins fredag 7 juni

Vi hade en riktigt bra nationaldag igår med mängder av free spins. Idag är det fredagen den 7 juni och det borde kunna bli en ganska bra dag.

Casumo - Flowers

Casumo
Flera av er utnyttjade säkert erbjudandet från Casumo igår men om ni skulle ha missat det så ligger det aktivt även idag. Du behöver bara logga in på ditt konto och titta under dina värdesaker så ligger det 5 free spins på Flowers där. Tryck på värdesaken och du är igång och spelar. Du hittar även den andra värdesaken där som ger dig 25% extra på din nästa insättning upp till €60. Båda dessa värdesaker självförstörs på lördag klockan 23:59.

Bertils Sverigekalas 2013

Sverigekalaset fortsätter hos Bertil även idag den 7 juni. Om du sätter in och spelar för 200 kronor idag så får du 20 free spins på Gonzo’s Quest, Starburst eller Eggomatic (du väljer själv). Du kan även välja att spela dina gratissnurr i mobilen. Nya spelare som registrerar sig får först 10 gratissnurr utan krav på insättning och sen 40 till vid insättning.

Betsson – få en Landslagströja (kampanjen nu avslutad)

Supererbjudande Betsson
Ikväll klockan 20:45 möter Österrike Sverige i VM-kvalet. I samband med detta så kör Betsson nu en kampanj där du kan få en svensk landslagströja till ett värde av 700 kronor om du registrerar dig hos Betsson. Gör så här för att få din tröja.
  • Klicka på kampanjen "Ta din tröja" här.
  • Registrera dig och lägg ett spel på Sveriges VM-kvalmatch mot Österrike för minst 100 kr.
  • Skicka e-post till [email protected] med den önskade storleken på tröjan. Använd samma e-post som du använde när du registrerade ditt konto.
  • Du kan även få en insättningsbonus på 100 % om du gör en insättning.
Vi vet att det inte riktigt hade med freespins att göra men trots allt en väldigt bra erbjudande om man vill ha en landslagströja. Vi hoppas ni får en skön fredag och att ni heja på Sverige ikväll. Vi är tillbaka imorgon igen med nya erbjudande.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!