Fredagen den 7 mars 2014 och vårsol

Vi har en härlig fredag framför oss och SMHI har lovat sol hela helgen. Nu för tiden så går det faktiskt att spela för sina free spins ute i solskenet. Det är fredagen den 7 mars 2014 och det känns lite extra laddat. Vi har haft en riktigt bra vecka och tror att helgen fortsätter i samma stil. På fredagar brukar det dyka upp en hel del erbjudande inför helgen men det kan dröja fram till lunchtid innan alla är på plats.

Unibet - Happy Hour

Unibet Twin SpinVi har varit bortskämda hos Unibet ett tag och idag fortsätter det. Det är dags för ännu en Happy Hour kampanj för svenska spelare. Så här ser det ut under fredagskvällen.
  • 5 snurr på Twin Spin mellan 16:00 och 19:59.
  • 5 snurr på Starburst mellan 20:00 och 23:50.
Det finns även några olika mindre kampanjer hos Unibet som kan vara värda att känna till. Om du spelar på UFC spelautomaten för 100, 200 eller 500 kronor så får du imorgon lördag klockan 15:00 ett riskfritt spel på UFC på 50, 150 eller 300 kronor. Du hittar även Spring Series of Slots hos Unibet där du kan omsätta pengar på "Retro Slots" och få frisnurr dagen efter.

MamaMia - 20 + 80

MamaMia 20 + 80 den 7 mars 2014 MamaMia har varit aktiva i veckan och även om deras kampanjer kräver en insättning så brukar det vara ganska bra värde. Idag har man startat en så kallad 20 + 80 kampanj. Den fungerar så här.
  • Sätt in exakt 155 kronor och du får 20 snurr på Twin Spin.
  • Sätt in exakt 444 kronor och du får 80 snurr på Flowers.
  • Om du tar båda erbjudandena så får du även Arnes superhemlig erbjudande.
Om ni inte ser era frisnurr på kontot efter insättning så brukar det fixa sig om man loggar ut och sedan tillbaka in igen.

Cherry Awards

Cherry Awards 7 AwardsCherry Awards fortsätter på CherryCasino. Om du loggar in och röstar på dagens fråga så aktiveras ett trevligt erbjudande. Gör du en insättning så kommer du då att få 30 gratissnurr på Eggomatic. Erbjudandet gäller bara för er som tidigare har gjort en insättning. Nya spelare får istället 50 snurr i Starburst.

ComeOn - Avalon II

Det är kanske lite tjatigt för er som följer oss dagligen men om någon har missat det så vill vi påminna att ComeOn ger bort 10 free spins på Avalon II till många insättande spelare. Inte riktigt alla har fått detta men de flesta. Vi vet tyvärr inte de exakta kriterierna som avgör vem som får i denna kampanj.

Bertil - Schlagerkalas

SchlagerkalasDet är dags för det sista Schlagerkalaset hos Bertil. Som vanligt så kan du göra en insättning och få 50 % bonus upp till 1000 kronor. Sätter du in och spelar för 400 kronor idag så får du 50 snurr i Gonzo's Quest, Disco Spins eller Jack and the Beanstalk. Detta kan du sedan göra en gång till för att få 100 snurr och en tredje för 150 snurr. Totalt kan du samla in 300 snurr men då krävs det totalt en insättning på 1200 kronor så det är ganska mastigt.

Casumo firar storvinnaren

Casumo firar vinnarenCasumo lanserade denna kampanj igår när en finsk spelare vann €3.3 miljoner på Arabian Nights. Alla svenska spelare fick då en insättningsbonus på 100 %. Om du loggar in och titta på ditt konto så ska du hitta en värdesak som aktiverar denna bonus. Gör du därefter en insättning så får du 100 % bonus. Det finns ett omsättningskrav på 25 gånger på denna bonus. Värdesaken förstörs klockan 23:59 ikväll så det är sista chansen idag. Nya spelare har hela 9 olika välkomstbonusar att välja mellan. Det var bara början denna fredag och vi tror på många fler kampanjer under dagen och kvällen. Vi passar på att tacka alla läsare som bidrar med värdefulla kommentarer.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!