70 free spins på Gonzos Quest 31 januari

Mr Green fortsätter med sina generösa kunderbjudanden. Idag den 31 januari 2012 kan du tjäna ihop hela 70 free spins på spelautomaten Gonzo’s Quest bara genom att deponera 800 kr under dagen. Dina freespins får du under onsdagen den 1:a februari.
70 free spins på Gonzos Quest

Gör så här om du vill ha 70 freespins på Gonzo’s Quest

  • Logga in på Mr Green och gör en insättning mellan kl 00.01 och 23.59 den 31 januari.
  • Dina 70 free spins aktiveras den 1:a februari och kan utnyttjas fram till den 2 februari kl 23.59.
  • Free spins måste omsättas 35 gånger innan du kan göra något uttag.
  • För att omsätta dina gratissnurr så måste du satsa 35 gånger vinsten innan du kan ta ut dina pengar.
  • Värdet på free spins är 140 kr.

10 gratisrundor på Boom Brothers och 100 % i välkomstbonus

Ny hos Mr Green? Passa på att utnyttja välkomstpaketet som innebär att du första och främst får 10 gratisrundor på spelautomaten Boom Brothers och sedan dubblas din första insättning till ditt nyöppnade spelkonto, du kan få en välkomstbonus på upp till 1 000 kr.

Vinn på Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest är inget jackpot-spel men erbjuder ändå stora vinstmöjligheter. Det gäller bara att du tar dig till bonusspelet så kan du ha samma tur som svenska Daniel som vann 900 000 kr på Gonzo’s Quest. Spelautomaten är mångas favoritspel och även om du inte vinner några storvinster så får du en fantastisk spelupplevelse där 3D-grafiken och ljudet är på topp. Så utnyttja dina free spins och följ med Conquistadoren Gonzo på en äventyrlig resa till Sydamerikas djungel och hjälp honom leta efter guldskatten. Gonzo's Quest har snabbt blivit folkets favorit och även om det inte finns en jackpott så är det ett otroligt roligt spel med många vinstmöjligheter.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!