8 december

Winter Spins Leo VegasVintern har kopplat sitt grepp om Sverige och idag vågar man inte ens gå ut i kylan. Det är lördagen den 8 december 2012 och här kommer dagens free spins.

Leo Vegas

Hela helgen kör Leo Vegas en kampanj där man kan få en hel del free spins om man sätter in pengar. En annan fördel med att sätta in pengar i helgen på Leo Vegas är att varje krona du sätter in och spelar för blir till en gratis lott (exklusivt för er som registrerat er här). På tisdag så kommer det att dras en vinnare från alla lotter som får en diamant till ett värde av 5000 kronor. Nya spelare får 10 free spins vid registrering. Så här kan du tjäna free spins hos Leo Vegas.
  • Gör en insättning idag och du får 15 free spins på Starburst.
  • Gör en insättning på söndag och du får 15 free spins på Starburst.
  • Gör en insättning på måndag och du får 15 free spins på Starburst.
Dina free spins kommer att delas ut på tisdagen den 11 december då även vinnaren av diamanten presenteras.

Mr Green Julkalender

Som vanligt har vi ett bra erbjudande i Mr Greens julkalender. Idag den 8 december får vi 5 gratisrundor på Jack Hammer mellan 14:00 och 24:00, så missa inte detta. Nya kunder får som vanligt 10 free spins på Starburst vid registrering.

Betsson Julkalender

Även om detta inte är free spins så är det gratis och gratis är gott. Idag den 8 december får man 10 kr gratis på Betsson Bingo i julkalendern. Anmäl dig på sidan så får du 10 kr gratis att spela bingo för på måndag. Betsson har fortfarande sitt erbjudande att nya kunder som registrerar sig får 20 free spins på Mega Fortune. Ute till vänster här ser ni att jackpotten på Mega Fortune är uppe i 99 miljoner kronor. Troligen när den 100 miljoner kronor imorgon så det börjar verkligen bli hög tid att någon vinner. Ni kan spela Mega Fortune på alla ovan casino som vi presenterat idag.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!