Lördagen den 8 mars 2014 – Internationella kvinnodagen

Då var det lördag och helgen har börjat på riktigt. Vi hoppas att ni inte missade Unibets Happy Hour igår med många fina free spins. Nu är det alltså lördagens erbjudande som vi riktar in oss på och det är den 8 mars 2014. Idag är det även den internationella kvinnodagen. Så ni män som har en flickvän, sambo eller fru får vara lite extra snälla och passa upp er respektive hela dagen, göra en otroligt god middag och så vidare :)

MamaMias Vinstraket

MamaMias vinstraketEn del av er har klagomål på MamaMia och vi har tagit upp det. Det håller inte att de skickar ut erbjudande via e-post och sen inte håller vad de lovar. Vi hoppas att de återkommer snart med mer information om detta. Idag har man startat en vinstraket som fungerar som följer.
  • Vinn 50 kronor eller mer på ett snurr i Gonzo's Quest och du får 20 free spins i Space Wars.
  • Vinn 80 kronor eller mer på ett snurr i Starburst och du får 50 snurr i Twin Spin.
  • Vinn 250 kronor eller mer på ett snurr i Elements och du får 250 kronor casino bonus.
  • Vinn 800 kronor eller mer på ett snurr i Blood Suckers och få 1000 kronor bonus (denna är svår).
Det kan vara en trevlig utmaning under lördagen. Skriv gärna en kommentar om ni klarar någon av de lite svårare.

Cherry Awards

Cherry Awards 8 marsVill du har free spins på Jack Hammer så ska du in och rösta i Cherry Awards. Alla insättande spelare som röstar idag får 5 gratissnurr på Jack Hammer utan några direkt krav. Så här är det bara att glida in och hämta. Nya Cherry spelare får 50 gratissnurr på Starburst vid registreringen.

Bertil - Schlagerkalas

Denna kampanj har blivit nött ganska mycket men nu är det sista helgen. Det som gäller är som vanligt att alla spelare får 50 % insättningsbonus upp till 1000 pix och sen får man även gratissnurr för sin insättning. Sätter du in och spelar för 400 kronor så ger det dig 50 snurr.

ComeOn - Avalon II

Avalon II kampanjen är fortfarande aktiv om någon av er har lyckats missa det. Många insättande spelare har fått 10 frisnurr på Avalon II nu under mars månad. Ni som vill registrera er hos ComeOn får istället 10 snurr på Jack Hammer. Det var en ganska svag start på lördagen men än är den inte över. Vi hoppas kunna få in betydligt mer innan vi stänger matluckan.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!