Free Spins fredag 9 augusti

Det är inte ofta det händer men igår var det en riktigt dålig dag när det gäller free spins. Idag är det fredagen den 9 augusti och det känns lite bättre. Idag trillar helgens erbjudande in och vi kan få en riktigt bra dag. En annan rolig sak som hände igår är att någon vann den stora jackpotten på Mega Fortune och det blev runt 32 miljoner kronor. Vi vet ännu inte vem det var som vann den men det lär visa sig snart.

Casumo – Reel Rush

Casumo Reel Rush
Idag kör Casumo en kampanj på spelautomaten Reel Rush. Har du inte provat det nya spelet Reel Rush än så kan du även provspela det gratis hos Casumo utan att ha ett konto. Gör du som befintlig spelare en insättning hos Casumo idag så får du frisnurr på Reel Rush enligt nedan.
  • Logga in eller registrera dig på Casumo.
  • Gör en insättning enligt nedan.
  • Sätt in €20 eller mer och du får 20 gratissnurr.
  • Sätt in €50 eller mer och du får 50 gratissnurr.
  • Du klickar bara på symbolen efter du gjort din insättning. Du hittar symbolen under Värdesaker på ditt konto.
Värdesaken självförstörs klockan 23:59 idag den 9/8 så vänta inte för länge.

Vinnarum – Flowers

50 gratissnurr Flowers
Hela helgen så kör Vinnarum en kampanj på Flowers. Sätt in minst 500 kronor via datorn och spela för minst 500 kronor mellan den 9 augusti och den 11 augusti. Logga ut och in igen och du kan spela för dina 50 frirundor i datorn eller mobilen. Detta erbjudande gäller max en gång person.

Betsson – Jackpott Fredag

Det är jackpott fredag hos Betsson idag och jackpotten på Hall of Gods finns fortfarande kvar. Om du har satt in 100 kronor och spelar för det mellan den 25 juli och den 8 augusti så får du 10 free spins på Hall of Gods idag mellan 18:00 och 23:59. Sen har vi som vanligt Summer Spins hos Unibet. Du spelar på utvalda spelautomater och får free spins. Tänk på att anmäla dig först innan du ger dig i kast med detta. Det var allt för denna fredag och det blev en något bättre dag idag än igår. Vi hoppas att ni får en bra helg och att ni njuter av de sista dagarna av sommaren och semestern.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!