Free Spins lördagen den 9 november 2013

Det blev en bra dag igår men full fart. Nu är det lördagen den 9 november 2013 och vi forsätter på gårdagen då många kampanjer även gäller idag. Glöm inte bort att det är Fars dag imorgon så det är hög tid att handla något om ni inte redan gjort det.

Leo Vegas – Superhelg (alla insättare)

Reel Rush
Leo Vegas lanserade denna kampanj igår men den finns även aktiv idag. Om du någon gång har gjort en insättning hos Leo Vegas så får du detta erbjudande. Du får 5 free spins på spelautomaten Reel Rush helt gratis. Det är bara att logga in och starta spelet för att få dessa. Det finns även möjlighet att tjäna fler gratissnurr genom att göra en insättning. Du får 15 free spins för varje dag som du gör en insättning till och med söndag.

Vera & John – Twin Spin

Twin Spin kampanjen fortsätter hos Vera & John. Varje dag som du gör en insättning på 200 kr fram till den 20:e november så får du 10 gratissnurr. Du kan maximalt samla in 100 free spins på detta sätt. Alla dina gratissnurr kommer att betalas ut den 21 november på spelautomaten Twin Spin. Nya spelare som registrerar sig får 10 gratissnurr i Gonzo’s Quest hos Vera & John.

Bertil- Stjärnhelg

Det är ännu en stjärnhelg hos Bertil. Det finns både en stjärnbonus och snurrjakt idag. Om du gör en valfri insättning denna lördag så får du 50 % bonus upp till 500 kronor (stjärnbonus). Den bonusen är perfekt att kombinera med Snurrjakten. Om du gör din första insättning under helgen på 200 kronor eller mer så får du 20 gratissnurr i Starburst. Sätter du in 300 kronor eller mer på din andra insättning i helgen så får du 30 gratissnurr. Sist men inte minst om du gör en tredje insättning i helgen på 500 kronor eller mer så blir det hela 50 extrasnurr i Starburst.

Vinnarum - Pappahelg

Pappahelg
Vinnarum har startat en Pappahelg med upp till 80 gratissnurr. Gör en insättning på minst 300 kronor så får du 30 gratissnurr i Lucky Angler. För att få 50 extraspinn i Starburst så ska man göra en till insättning på minst 500 kronor via datorn. Du kan bara få de sista 50 snurren om du först låst upp de 30.

Casumo – Kräktävling

Casumo fortsätter sin kräktävling och det gäller att samla alla trofeer i South Park. Den som lyckas med detta först har möjlighet att vinna en Mac-Book Air. Tävlingen pågår fram till söndag 23:59. Detta ligger i prispotten 1:a pris: Macbook Air 2;a pris: iPad Air 3:e iPhone 5 Ni som inte har ett konto får först en bonus med dubbelt upp på konto, 20 free spins och 100 kronor tillbaka på din första insättning om du inte är nöjd.

Betsson Win Win Weekend

Det är som vanligt Win Win Weekend hos Betsson. Om du spelar för mer än 500 kronor i spelet Leprechaun Luck i helgen så får du 30 free spins i spelet Blood Suckers på måndag. Detta är bara början och mycket mer kommer att läggas upp under förmiddagen idag den 9/11, så titta in en gång till lite senare för att inte missa något.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!