Eggomatic

Eggomatic är en spelautomaten från Net Entertainment som lanserades i maj 2013. Spelet med det lite konstiga namnet kommer från en maskin som ska massproducera ägg. Det är nämligen problem i hönsgården och hönsen lägger inte tillräckligt med ägg. Tack vare maskinen Eggomatic så kan vi öka produktionen.

Eggomatic är en spelautomat med snygga animationer och grafik. Den har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Du kan välja att satsa mellan 2 kronor och upp till 2000 kronor per snurr. Här nedan kan du provspela Eggomatic så länge du vill för att smaka på hur det är.

Provspela Eggomatic gratis

Specialfunktioner

Om du har provat Eggomatic ett tag så upptäcker du att det finns en hel del roliga specialfunktioner i form av ägg. Ägg läggs upp på transportbandet ovanför spelautomaten och om en wildsymbol visar sig på hjulet precis under ägget så aktiveras funktionen på just det ägget.

Det finns flera olika funktioner på äggen som ni kan läsa mer om nedan.

 • Vilda ägg
  Det finns vilda ägg som sprider sig i Eggomatic. När detta ägg aktiveras så blir alla intilliggande symboler Wild. Det är nästan svårt att inte vinna något när detta händer.
 • Freespins ägg
  Detta är så klart vårt favoritägg. När detta aktiveras så får du det antal freespins som det står på ägget. Du kommer att få mellan 7 och 50 stycken. Sen kommer du in i freespins-läget där du får spela dina gratissnurr.
 • Ägg med mynt
  Dessa är kanske de tråkigaste äggen men väl så värdefulla. När detta ägg aktiveras så vinner du den summan som står på det. Du kan vinna upp till 2500 här.
 • Överraskningsägg
  Vem gillar inte överraskningar? Detta ägg slumpar ut en funktion från alla andra ägg. Det är bara att hoppas på det bästa när du får detta ägg.

Summering

Eggomatic är en spelautomat som Net Entertainment verkligen har lyckats med. Trots att det inte finns någon progressiv jackpott eller liknande så håller spelet ett högt underhållningsvärde. Det går att vinna upp till 10000 mynt i det vanliga spelet och det är inte så illa. Tack vare extraspelet med äggen som hela tiden väger in blir detta spel aldrig tråkigt. Det finns många olika sätt att vinna på. Man har även lyckas blanda i en stor portion humor vilket gör spelet ännu bättre. Slå dig ner och prova spelet gratis här så länge du vill, ibland behöver man inte spela om pengar för att det skall vara roligt.