Free Spins 12 augusti

Söndagen den 12 augusti idag och det är sista dagen på Sommar OS. Det gör att flera kampanjer avslutas idag, men var inte oroliga, vi ska nog fortsätta att gräva fram free spins åt er. Mr Green CasinOlympics Idag är det tyvärr den sista dagen på denna lukrativa kampanj. Idag får alla 5 free spins på spelautomaten Victorious mellan 19:00 och 21:00. Vi hoppas att så många av er som möjligt har hunnit utnyttja denna kampanjen. Jag har själv spelat varje dag och totalt dragit in 85 free spins helt gratis. Unibet Sista dagen även här på OS-kampanjen. Idag blir det medalj för Sverige i handboll, men frågan är om det blir guld eller silver. Skulle det bli guld så har vi 20 free spins att se fram mot imorgon och blir det silver så får vi 10 free spins. Dessa freespins kommer att vara aktiva imorgon mellan 12.00 och 23:59 på spelautomaten Gonzo’s Quest hos Unibet. Guldtävling på Betsson Om du trodde att Sommar OS var över så hade du fel. På Betsson har man bara precis börjat. Nu kan alla vara med och tävla i Betssons guldtävling. Den som är bäst vinner guld, 100 gram rent guld som är värt ungefär 40 000 kronor. Alla som är med i tävlingen och spelar minst två dagar i rad får en skraplott helt gratis till ett värde av 50 kronor. Regler för guldtävlingen
  • Betsson guldtävling börjar idag den 12 augusti och pågår fram till den 31 oktober om det finns mer än en deltagare kvar. Annar slutar tävlingen när det bara finns en deltager kvar som då vinner guld.
  • För att vara med i tävlingen så måste man spela för minst 100 kr dagligen på spelet Spin the Gold för att få stanna kvar i tävlingen.
  • Spelar du för 100 kr två dagar i rad på spelet Spin the Gold mellan den 12 augusti 2012 och den 18 augusti 2012 så får du en voucher värd 50 kr.
Det var allt för söndagen den 12 augusti och även om OS nu är slut så har vi många fina kampanjer att se fram mot.

0 kommentarer

Ingen kommentar på inlägget, passa på att vara först!