Berryburst & Berryburst MAX

Tycker du namnet påminner om Starburst? Då har du bra iakttagelseförmåga, eftersom Berryburst är väldigt likt, både till yta och funktionalitet. Bären och frukterna i spelet ser så saftiga och goda ut att jag blir hungrig när jag spelar det här spelet!

Skillnad mellan Berryburst och Berryburst MAX

Vad är meningen med att släppa två till synes identiska spel? Jo, det enda är volatilare än det andra. Berryburst känns mer som Starburst (betalar ut ofta men lite), medan Berryburst MAX betalar ut mer sällan – men när det väl händer blir vinsterna större. Så här alltså:

  • Berryburst: liten risk, små vinster
  • Berryburst MAX: hög risk, stora vinster

Ett mycket enkelt spel med cluster-funktion

En del spelautomater skryter och stoltserar med hur avancerade de är, medan andra är så enkla att du fattar på fem minuter hur allting fungerar. Berryburst tillhör den senare gruppen. Tre rader med fem hjul känns igen, och det gör även cluster-funktionen där du vinner beroende på hur många lika symboler som klumpar ihop sig. Minst fem måste det vara för att det ska bli något.

Wilds är enda bonusfunktionen

Det finns inga scatters eller lyckohjul här. Det enda speciella som kan hända är att det dyker upp en wild på spelplanen. Den expanderar varje gång och täcker då ett helt hjul. Skulle du få en till wild samma runda som den första wild-symbolen expanderar får du en till snurr utan insats! Lite Starburst, alltså.

RTP och volatilitet

Om du ska välja antingen Berryburst eller Berryburst MAX att omsätta på ska du naturligtvis välja Berryburst. Vinsterna kommer oftare och dessutom är RTP 96,56 procent, jämfört med Berryburst MAX som har 96,23 procent. När det gäller volatiliteten ser den ut på följande sätt:

Berryburst

  • Vinstfrekvens: 20,17 %
  • Frekvens för omsnurr: 8,6 %

Berryburst MAX

  • Vinstfrekvens: 14,6 %
  • Frekvens för omsnurr: 4,2 %

Som du ser dyker vinsterna upp mer sällan på MAX-versionen, men när de väl dyker upp blir de större. Med den här datan kan du nu göra ett klokt val som passar din personliga spelstil: satsar du allt på ett kort eller nöjer du dig med småvinster?

Skriv en kommentar

Kommentarerna är inte förhandsgranskade av Freespins.se. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver.

Ditt screenshot får max vara 1.5 MB

3 kommentarer

Cihm Slot-baron

16 augusti, 2018 at 18:45

?

soverdu Veteranspinnare

15 augusti, 2018 at 17:25

Väldigt bra recension. Vore dock bra om du hade lite bilder på vinstabellen.

Devoid Freespins-hjälte

15 augusti, 2018 at 15:53

Undrar när NetEnt skall börja komma på något nytt att släppa, de flesta av de senaste är ju bara kopior på andra de har och nu när de har gått så långt att de klonar Starburst känns det som att de nått botten.
Det här med cluster börjar bli uttjatat det enda det fungerar i och som är spelvärt av de senare är Lost Relics enligt mig men bra recension av detta, klart och tydligt och jag gillar när RTP osv står klart och tydligt.

1