Goldilocks and the Wild Bears

Godnattsagan som du hörde när du var liten har vuxit sig stor och blivit en slot med riktiga pengar i potten. Om Guldlock och de tre björnarna en gång i tiden fick dig att somna, kommer Guldlock och de vilda björnarna att hålla dig vaken framför datorn långt in på småtimmarna.

Spela Goldilocks and the Wild Bears gratis

För första gången är vi stolta över att kunna bjuda på en recension av en slot från de svenska utvecklarna Quickspin. Den 11 juli 2017 är lanseringsdagen för deras Goldilocks and the Wild Bears, och i samband med detta kommer du att kunna se fram emot kampanjer som ger dig chansen att spela Goldilocks and the Wild Bears gratis med diverse free spins och bonusar som vi letar upp åt dig.

Föredrar du demoversioner och bara vill testa Goldilocks and the Wild Bears gratis utan risk att förlora pengar men också utan chans att vinna, ska vi också försöka tipsa om onlinecasinon som erbjuder demoversioner av Goldilocks and the Wild Bears.

Goldilocks and the Wild Bears free spins

goldilocks and the wild bears slotFree spins är bland det bästa som finns i slots, och det är faktiskt relativt enkelt att få fram den funktionen i Goldilocks and the Wild Bears. Allt du behöver är tre stycken scatter-symboler på det andra, tredje och fjärde hjulet för att transporteras till spelets höjdpunkt.

Tio free spins får du alltid börja med när du har lyckats pricka in alla scatter-symboler. Det du ska försöka se till nu är att få så många scatter-symboler som möjligt igen, för då fylls mätaren till höger om hjulen på och kan göra free spins-rundan ännu lönsammare, vilket jag berättar om i nästa stycke.

Goldilocks and the Wild Bears bonus

goldilocks and the wild bears free spinsFörsta bonusen i free spins-rundan får du efter att ha samlat på dig tre scatter-symboler. Denna nivå är det enkelt att komma upp i och du kommer i stort sett alltid att nå den. Bonusen innebär att en av björnsymbolerna förvandlas till en wild-symbol, vilket ökar vinsterna betydligt. Du kommer också få ytterligare free spins som gör att free spins-rundan varar ännu längre när du har samlat tillräckligt många scatter-symboler.

Ännu mer lönsamt blir det när du under dina free spins får så många scatter-symboler att du når upp till den andra och tredje (högsta) nivån. Att maxa nivån är inte helt lätt så räkna inte med det alltför ofta. För varje nivå blir en av björnarna en wild-symbol, så lyckas du få tre björnar att fungera som wild-symboler har du skapat en bra chans för de riktigt stora myntvinsterna att börja ramla in.

Goldilocks and the Wild Bears RTP

97,84 procent i RTP är väldigt generöst, så är du en av dem som försöker hitta slots med så stora vinstmöjligheter som det bara går bör du definitivt titta närmare på Goldilocks and the Wild Bears. Om du gillar RTP-detaljer kan jag berätta att 64,92 procent kommer från det normala spelet, och 31,92 procent från free spins-rundan.

Volatiliteten för Goldilocks and the Wild Bears ligger på strax över normalnivån. Den exakta siffran enligt Quickspin är 3,56 på en skala från ett till fem, där fem är maximal volatilitet. Vinsterna kommer med andra ord med jämna mellanrum, men du kan också räkna med många småvinster som är mindre än beloppet du satsade under rundan.

Grundplåten som denna slot står på är fem hjul och tre rader, med 25 fasta vinstrader. Självklart går Goldilocks and the Wild Bears att spela på både datorn och mobila enheter.

En titt på de olika symbolerna

goldilocks and the wild bears bonusGuldlock har naturligtvis fått sin egen symbol. Det kanske bara är jag, men ser det inte ut som om hon skulle kunna vara en odräglig syster till den tecknade seriefiguren Dennis? Hur som helst är det henne du vill se snurra fram på din skärm, för hon är scatter-symbolen och ger dig tillträde till free spins-rundan.

Två sorters vilda symboler kan du få under varje snurr. Dels symbolen med stugan i vilken björnarna bor, vilken fungerar precis som en vanlig wild-symbol. Den andra wild-symbolen är en skål med gröt, som är bättre eftersom den ökar multiplikatorn för den aktuella rundan med upp till fyra gånger. Ju fler skålar på skärmen desto trevligare grötlunk på väg mot rikedomarna.

Björnar är inget man vill ha på tomten där hemma, men i denna slot är de värda en hel del om du lyckas rada upp dem. Det finns fyra stycken – pappa björn är värd mest, men mamma björn, lillbjörnen och teddybjörnen får du också bra vinster för om du lyckas med minst tre i rad. Som utfyllnad finns standardsymbolerna 10, J, Q, K och A, som inte är värda så mycket och när man får se dem vill man helst gå i ide.

Gulligt men enkelt utseende

Grafiken i Goldilocks and the Wild Bears är färgglad men lite väl enkel överlag. Jag saknar detaljer i bakgrunden och bättre animationer hade också varit fint. Layouten på symbolerna har jag personligen lite svårt för, speciellt Guldlock själv och lillbjörnen som visserligen ser extremt dumroliga ut, men som inte ger mig någon sagostämning.

Musiken består mestadels av sorl i bakgrunden och ljudeffekter när du vinner eller är nära en vinst. Inte speciellt minnesvärt tyvärr, men det går ju alltid att stänga av ljudet. Och kan någon förklara för mig varför Guldlock låter som en pipig insekt varje gång hon dyker upp på skärmen?

Vem har tagit alla mina mynt?

Slutet på sagan eller i alla fall den här recensionen är redan här. Saker som skulle kunna förbättras, undrar du? Jag tycker det borde ha lagts till fler bonusfunktioner, kanske re-spins eller varför inte en bonusrunda som går ut på mer än att bara snurra hjulen?

Den bästa delen av historien är också den viktigaste, nämligen RTP-värdet. Goldilocks and the Wild Bears är en mycket generös slot som ger tillbaka den allra största delen av insatserna till spelarna. Den har också ett enkelt spelsystem med tydliga bonusar, vilket gör den perfekt för nybörjare som vill undvika krångliga slots. Slutet gott, allting gott, lycka till på denna slot!